Man til Fre : 9:00 til 17.00
Ndr Landevej 37A, 6270 Tønder

Leasing

Leasing

Hos Tønder Bilcentrum ApS tilbyder vi leasing af biler. Det giver mulighed for at bruge bilen i en periode i stedet for et permanent køb. Du får lov til at bruge bilen i den valgte periode, samt de aftalte betingelser, som hører med. Dette minimiserer udgifterne på en dyrere bil og samtidig får du lov til at køre DRØMMEBILEN.

Nærmere sagt: Du får lov til at køre rundt i den ønskede bil ved at betale en førstegangsydelse, derefter en fast månedlig ydelse i given periode til leasingsselskabet, som ejer bilen & derefter kan den afleveres tilbage. Det er meget vigtigt, at du ved hvad dit kørselsbehov er inden du leaser en bil, da du kun kan køre det antal aftalte km. Det betyder dog ikke, at du er bundet fast til det antal – flere km kan altid tilkøbes.

Så simpelt & smart er det! Leasing er ligetil og springbrættet til en dyrere bil, med lavere udgifter, hvilket resulterer i glade ansigter. Der er naturligvis nogle betingelser for at kunne lease en bil, såsom alder/indkomst & historik, dog er det minimalt ifh. det man får retur. Ring altid gerne ind på kontoret, hvis du har nogle spørgsmål.

 • Intet værditab
 • Ingen overraskende omkostninger
 • Fast månedlig ydelse
 • Udskift den gamle model oftere

Typer af leasing

Flex leasning

Når du flexleaser en bil, kan du få lov til at dele afgiften op og betale i portioner under den valgte periode du leaser bilen. Dette resulterer i, at du ikke behøves at betale den fulde registreringsafgift med det samme. En super smart måde at justere ens budget på, hvor man stadig kan få lov til at forkæle sig selv & nyde drømmebilen billigere.

Split leasing

Split Leasing ligger lidt i ordet. Du splitter omkostningerne på aftalen med dig & dit firma. På den måde blander du noget erhverv i leasingsaftalen, hvilket kan være en super fin løsning, hvis det stemmer overens med dine behov. Hvordan fungerer det? Du som privatbruger betaler for de kilometer du kører som privat & din virksomhed betaler for de kilometer du kører i erhvervstiden. Ergo; Du slipper for at skulle betale skat af bilen, hvilket gavner kunden(jer) drastisk, hvis det er der behovet ligger! Smart måde at spare penge på, hvis det stemmer overens.

Sæson leasing

Sæson leasing er en mere specifik version af den normale leasingsvariant, nemlig flex leasing. Ved sæson leasing kan du lease to forskellige biler på samme aftale. Du kan evt: Lease en eksotisk sportsbil i sommerperioden & lease en større familiebil, som er mere praktisk i vinterperioden. På den måde kan behovet dækkes i begge sæsoner & du er egnet og parat til at køre i varme & kulde.

Privat leasing

Ved Privat Leasing er alle kort vendt og du ved præcist hvad det er du har af udgifter i den periode du leaser den valgte bil. Dvs. at du også kommer til at betale for eventuelle værkstedsregninger i form af ulykker. Betaling sker naturligvis først, når leasingsaftalen er endt. Det vil sige, at du umiddelbart ikke kommer til at skulle betale for nogle værkstedsregninger i leasingsperioden.

Operationel leasing

Denne form for leasing giver dig som kunde den helt store fordel, at den ikke indebærer nogen form for risici. Du får den fulde brugsret over køretøjet – samtidig med, at omkostningerne til service og dæk også er dækket ind under leasing-ydelsen. Når man vælger denne leasing-løsning skal bilens restværdi ikke regnes med i den endelige opgørelse – man afleverer køretøjet, når kontrakten er nået til vejs ende – og det er dét.

Find din næste bil i vores online showroom

TBC – Leasing Samarbejdspartner

Leasing

Carta er den nemme og hurtige vej til finansiering af biler og campingvogne!

Via vores samarbejde med forhandlere i det meste af Danmark tilbyder vi finansiering af både person-, varebiler og campingvogne til private og virksomheder, ligesom vi til vores erhvervskunder også kan tilbyde leasing – det hele til særdeles konkurrencedygtige priser.

 • Eksisteret siden 1989
 • 100% privatejet
 • Beskæftiger pt. 30 medarbejdere
 • Hurtig og enkel sagsbehandling

Santander Privatleasing

Er du på udkig efter en ny bil? Ønsker du frihed og økonomisk overblik? Med Santander Privatleasing får du din drømmebil for en fast lav månedlig ydelse samt en lille førstegangsydelse, afhængig af model. Der er ingen risiko for værditab og serviceaftale er inkluderet i den månedlige ydelse. Så slipper du for at bekymre dig om uforudsete udgifter og uventede problemer.

 • Ingen overraskelser i dit bilbudget
 • Intet værditab
 • Ingen overraskende omkostninger
 • Ingen økonomisk binding