Man til Fre : 9:00 til 17.00
Ndr Landevej 37A, 6270 Tønder

Finansiering

Finansiering

Vi tilbyder nogle af markedets konkurrencedygtige finansieringsløsninger til din næste bil – enkelt og fleksibelt. Afhængig af dine behov og dit bilvalg har vi mulighed for at tilbyde forskellige købekontrakter med minimum 20% i udbetaling. Ved at lægge 20% af bilens pris som udbetaling, sænker du også renten samt omkostningerne markant ned, sammenlignet med et billån med 0,- kr i udbetaling. I dette tilfælde vil finansieringspartneren tage pant i bilen indtil bilen er fuldendt indfriet. Derudover giver en finansiering igennem os en række yderligere fordele:

 • Hurtig Kreditvurdering
  Når vi i fællesskab med dig har fundet frem til den rette lånetype der passer bedst til dine lånebehov, bliver ansøgningen indsendt til vores samarbejdspartner, som hurtigt behandler din ansøgning og kommer med respons på kreditvurderingen. På den måde slipper du for unødvendige møder, alt for lange ventetider og kan komme ud at køre din drømmebil næsten med det samme.
 • Variabel eller fast rente
  Udover den traditionelle variable rente tilbyder vi som noget unikt også fastforrentede lån til biler. Den variable lån er umiddelbart altid den billigste løsning, men ønsker man sikkerheden i at vide præcis, hvad dit lån koster i hele løbetiden, så er det den fastforrentede løsning man skal vælge, da renten vil være den samme uanset hvordan markedet udvikler sig.
 • Tryghed hvis uheldet er ude
  Ønsker du at sikre din økonomi yderligere, så tilbyder vores finansieringspartner Santander Consumer Bank også SAFE forsikring. Produktet kan sikre dig dit billån i tilfælde af ufrivillig arbejdsløshed, uarbejdsdygtighed pga. sygdom eller ulykke samt dødsfald.
 • Bevar lånemulighederne i banken
  Ved at finansiere igennem forhandleren belaster du ikke dine lånemuligheder i banken og har stadig råderum til at bruge din private bank til andre formål end billån. Samtidig viser undersøgelser af TÆNK Penge og Penge & Privatøkonomi, at billån er billigst hos forhandleren frem for din private bank.

Ønsker du et billån uden udbetaling, det vil sige du har ikke muligheden for at lægge de 20% af bilens kostpris, kan du læse mere om et billån uden udbetaling ved at trykke her: Alt om billån.

Muligheden for at erhverve den ønskede bil lettere.

TBC – Finansieringspartnere

Santander

Når du finansierer din bil hos os, sker det blandt andet i samarbejde med Santander Consumer Bank, der ikke bare er Nordens førende finansieringsselskab, men også er en del af Banco Santander, der igen i 2012 blev kåret til Verdens Bedste Bank.
Så kig ind i butikken og hør, hvordan vi med en seriøs rådgivning kan sikre dig konkurrencedygtig og smidig finansiering af din næste bil.

 • Variabel debitorrente fra 0,99%
 • Få svar næsten med det samme
 • Billånberegner
 • Ansøg uforpligtende på 5 minutter