Hvorfor TBC?

Hvorfor

Velkommen til Tønder Bilcentrum Aps

En tryg & behagelig oplevelse fra start til slut, hvor alt bare er logisk og hænger sammen. Lyder det ikke godt? Måske for godt til at være sandt? Nej, den er nu rigtig nok.

TBC tilbyder mangfoldige valgmuligheder med prisniveauer, bilmærker og modeller. Vores ejere sikrer en nem og grundig bilkøbsoplevelse, og vores dygtige mekanikere og klargøringspersonale er altid klar til at yde top service. Med tusindvis af solgte biler inden for de seneste fire år viser vi vores professionalisme og skaber tryghed for vores kunder. Vi lytter til kundens behov og stræber efter at give en unik brugtvognshandelsoplevelse i Sønderjylland. Hos TBC kombinerer vi erfaring og kompetence for at gøre jeres næste bilkøb til en fornøjelse.

Rødder

Tønder Bilcentrum ApS (TBC) er et moderne og pålideligt bilhus, grundlagt i 2021 af tre erfarne bilbrancheprofessionelle. Vores ekspertise sikrer en fremragende kundeoplevelse gennem en bred vifte af serviceydelser.

Rødderne dybt plantet i det sønderjyske, hvor familie, kammeratskab & næstekærlighed er ord at leve efter. Tønder er en by, hvor de fleste kender hinanden – det er vi stolte af. En by, som man ærerigt kan kalde for hjem. Opvokset & opbygget i Tønder. Tre lokale gutter i gennem: folkeskole, overbygningsskole, gymnasiet og nu Tønder Bilcentrum ApS Samme mentalitet & samme kærlighed for det lokale samfund i gennem hele rejsen.

De værdier, vi lever efter.

Tønder Bilcentrum ApS

Selvbevidsthed

Vi er eksperter til at være det vi er skabt til, nemlig menneske. Vi vil ikke komme med en lang historie om hvor stor kærlighed vi har for biler & at vi er skabt til at sælge biler. Vi har derimod en stor kærlighed for mennesker & er skabt til at hjælpe et andet menneske, med en trofast bil. Det er elementet, som ikke kan efterlignes. Den indre kerneværdi i form af selvbevidsthed og forståelse for reelt at være der for et andet menneske. Det savner vi i bilbranchen - så det vil vi give mere af.

Kvalitet

Hvordan definerer man kvalitet? Det der universalt kan defineres som ‘’kvalitetstid’’ er når du sidder med nogle gode mennesker. DEN følelse vi vil rekreere for dig. At du kan betegne din bil som en trofast kammerat i din rejse i livet. Den følelse er svær at finde, men hvis det er noget vi lover, så er det kvalitetstid.

Integritet

Uden integritet har vi ikke just fejlet som trofast bilforhandler, værre endnu så har vi fejlet som mennesker.
Vores integritet referer til kvaliteten af at være ærlig, ægte og transparent, selv når det er udfordrende. Den moralske karakter, som vi er opvokset med i Sønderjylland, er for ejerne altafgørende at vedligeholde. Disse faste principper og moraler videregives til hele Team TBC, så vi sammen kan være stolte af det stykke arbejde vi leverer til verdenen. Danmark skal være godt kørende - og det vil vi sørge for, en bil af gangen.

Ressourcer

TBC stræber efter at have alle medarbejdere på samme bølgelængde. Den humane tilgang til livet er centrummet hos TBC. En personlighed kan ikke købes. Den udvikles. For TBC er den mest vitale ressource et kvalificeret hold. Man er født med en specifik personlighed. TBC udvælger disse personligheder med omhu, for at yde en service til jer, som ikke kan sammenlignes. Hele holdet forpligter sig dermed til at efterlade jer den gode smag i munden, både før & efter et besøg. En bil skal føles rigtig. Føles bilen ikke rigtig vil TBC aldrig anbefale at købe den. Et ærligt & reelt team kommer først.

Kompetencer

TBC sørger for at holdet er kvalificeret, ved at give dem relevante uddannelser, så de er specialister i deres område. Indehaverne ligeledes, da det er der standarden sættes - og standarden SKAL være høj. Et bilkøb er en monumental oplevelse, som skal behandles humant med respekt & tillid. Medarbejderne skal derfor have evnerne til at behandle vor besøgende med den ypperste professionalisme. 


Kernekompetencer

Blander man TBC’s ressourcer & kompetencer ender man med en herlig cocktail: Humanistiske & uddannede mennesker, som fremmer deres personlighed & autentiske vilje, til netop at dække dit næste bil-behov. Vi forstår, at vi intet andet er end mennesker, der giver et skud i reelt at være en hjælp for andre mennesker. Det er TBC.
Ofte stillede spørgsmål

Tønder Bilcentrum ApS oplever ofte, at behovet kan ændre sig i et splitsekund. Indehaverne har slået hovederne sammen for at komme frem til en løsning, da den perfekt passende bil er altafgørende. En bil er ikke bare en bil. Det er din transportmiddel, som skal gøre dit liv nemmere. Sommetider kan situationer ændre sig, hvor du har behov for noget større, eller eventuelt mindre. Hos TBC kan vi stolt uddele et af markedets bedste indkøbspriser for din bil, da vi ved, at i har ofret tid & plejet den.

Hvis behovet har ændret sig kan kunden erhverve den nye bil hos Tønder Bilcentrum ApS. Vi har ALTID et grandiost udvalg af biler, som strækker sig fra billige prisklasser til dyrere. TBC har nøje overvejet, hvordan vores image skal være, da det danner et billede af personligheden. Vi vil fokusere på majoriteten af bilmærker & modeller, da vi på den måde kan udstrække os så langt som muligt & dække flere biler for netop jer. Vi kigger specifikt på behovet og matcher jer med en udvalgt bil. Har du allerede en bil i sigte, men er i tvivl? Hos TBC sætter vi dine mangler under luppen og går i gennem de mindste detaljer for at forsikre os, at det du får stemmer overens med det du vil have.

ALLE vores biler kan finansieres for 0,- i udbetaling! TBC vil gøre det så let som muligt at erhverve sin nye bil. Derfor har vi besluttet os for, at vi vil have landets dygtigste og største samarbejdspartnere i form af finansierings-selskaber, som kan hjælpe en med at erhverve drømmebilen månedlig. TBC sørger naturligvis for en grundig handel, samt at servicen er i højeste klasse. Der kan naturligvis også finansieres med en udbetaling, hvis det ønskes. Ligemeget hvordan situationen ser ud, så lytter TBC grundigt og kommer med en perfekt passende løsning.

Vi kender det selv. Det er altid så nervepirrende at handle bil, da man aldrig ved hvad det er man får. Hos TBC ved du hvad du får! Vi prøver altid at hæve baren et niveau højere og overraske både os selv, samt kunden. Service i top, hvor vi aldrig lader kunden stå alene er hvad vi stræber efter. TBC bærer præg af glade & tilfredse kunder, hvilket er derfor vores efterbehandling er højst prioriteret. Er kunden glad, så er TBC glade. For at gøre det nemmere for begge parter anbefales TBC-PAKKEN, da det går ind & forsikrer maksimal tryghed.

Samarbejdspartnere

Tønder Bilcentrum ApS er stolte af det stærke samarbejdsnetværk.

 

Takket være disse samarbejdspartnere er det nemt at handle hos TBC.

 

TBC stræber altid efter at være omringet af virksomheder med integritet og kvalitet, som disse.