KONTAKT OS

Tag det første skridt ved at kontakte os. Individuelt er vi stærke, sammen er vi stærkere. Du kan nemt kontakte os direkte via telefonen. Derudover kan du sende en mail eller besked via sociale medier.

 

Besøg ellers vores showroom, hvor vores uddannede og erfarne personale vil byde dig velkommen med en masse livsglæde. De er trænet til at besvare dine spørgsmål og lever efter samme værdier som stifterne.

FIND DIN BIL

Nu hvor du har taget det første skridt ved at kontakt os, så tager vi os af resten.  Hele personalet er uddannede eksperter, som af natur er aktivt lyttende, så vi bedst muligt kan rådgive dig til drømmebilen. Vi består af biler til ethvert behov og budget, hvilket er ensbetydende med, at vi altid vil have en bil til dig på lager, eller via bestilling.

 

Du kan forvente en tæt dialog, hvis du har brug for dybere vejledning til den rette bil.  Hvis du allerede ved hvilken type bil du skal have, så kan du forvente at vi lytter godt efter og tilføjer vores ekspertise. Den rette bil til den rette person, det er netop det vi stræber efter.

Mekanisk klargøring

Har du kontaktet os, fundet din bil sammen med os og derefter besluttet dig for at blive godt kørende? Så starter den mekaniske klargøring. Via TBC-Pakken sikrer du dig, at den valgte bil bliver komplet mekanisk gennemtjekket.

 

Hermed slipper du for overraskelser, som flere desværre oplever i bilbranchen, i sær på det private marked. At sikre sig en troværdig bil er én ting. At sikre sig en troværdig forhandler er en anden.

Optisk klargøring

Efter 46 mekaniske kontrolpunkter, er der grønt lys for, at vores dygtige klargøringsafdeling smører ærmerne op. Værkføreren er en absolut specialist i hans område, hvor der stræbes efter at hver bil bliver skinnende ren.

 

Der er en vis standard protokol, som der sigtes efter ved den optiske klargøring, som sikrer et højt niveau. Om det er en lille budgetbil, en stor familievogn eller en sports-øse, så behandler vi alle biler med kærlighed og respekt.

Højdepunktet

Du får nu et opkald/SMS baseret på dine præferencer. Din nye bil er klar til afhentning efter en ekstatisk gennemført klargøringsproces. Dermed kan din nye bil-rejse starte, hvor drømmen begynder at blive til realitet.

 

Til leveringen vil du blive mødt af en raffineret bil & den samme medarbejder, som har vejledet dig fra start til nu. Processen stopper dog ikke her. Husk at TBC har samarbejdspartnere over hele landet.

 

Tillykke – velkommen til TBC. Nyd følelsen af lettelse.