Finansiering

Vi tilbyder konkurrencedygtig bilfinansiering med enkle og fleksible løsninger.

Afhængig af dine behov og dit bilvalg har vi mulighed for at tilbyde forskellige købekontrakter med minimum 20% i udbetaling. Ved at lægge 20% af bilens pris som udbetaling, sænker du også renten samt omkostningerne markant ned, sammenlignet med et billån med 0,- kr i udbetaling. I dette tilfælde vil finansieringspartneren tage pant i bilen indtil bilen er fuldendt indfriet. Derudover giver en finansiering igennem os en række yderligere fordele:

Hurtig Kreditvurdering

Når vi sammen finder den rette lånetype, sender vi din ansøgning til vores samarbejdspartner, der hurtigt vurderer den. Du undgår besværlige møder og lange ventetider, så du kan komme ud at køre din drømmebil hurtigt.

Tryghed hvis uheldet er ude

Vores finansieringspartner, Santander Consumer Bank, tilbyder også SAFE forsikring for ekstra økonomisk sikkerhed. Den dækker billånet ved ufrivillig arbejdsløshed, sygdom, ulykke eller dødsfald.

Bevar lånemulighederne i banken

Finansiering gennem forhandleren skåner dine banklån og er ofte billigere, ifølge TÆNK Penge og Penge & Privatøkonomi.

Variabel eller fast rente

Vi tilbyder både variable og fastforrentede bil lån. Variable lån er normalt billigere, men hvis du ønsker faste afdrag og vil kende dine omkostninger præcist, uanset markedets udsving, så er det fastforrentede lån, du skal vælge.

Finansieringspartnere

Muligheden for at erhverve den ønskede bil lettere.

Når du finansierer din bil hos os, sker det blandt andet i samarbejde med Santander Consumer Bank, der ikke bare er Nordens førende finansieringsselskab, men også er en del af Banco Santander, der igen i 2012 blev kåret til Verdens Bedste Bank.

 

Så kig ind i butikken og hør, hvordan vi med en seriøs rådgivning kan sikre dig konkurrencedygtig og smidig finansiering af din næste bil.