Man til Fre : 9:00 til 17.00
Ndr Landevej 37A, 6270 Tønder

Profil

Nem finansiering
TBC samarbejder med de mest populære banker i landet, Derudover kan TBC tilbyde nogle fantastiske tilbud på bilforsikringer i samarbejde med nogle forsikringsselskaber, hvilket giver kunden større muligheder for at erhverve drømmen nemmere & billigere.
Bredt biludvalg
TBC har en bred vifte af forskellige prisklasser, bilmærker & modeller, hvilket giver kunden mange fine valgmuligheder. Hos TBC vil du altid blive mødt af en af de tre indehavere - dette betyder, at du nemt & hurtigt dog meget grundigt kan få din ønskede bil i løbet af et par steps.
Kundetilfredshed
Kundetilfredshed har høj prioritet for TBC. Harmoni & forståelse for behov, situation & selve mennesket. TBC har været et længere igangværende projekt hvor målet har været at kreere et endnu stærkere team, koncept & bilcentrum. Dette er nu blevet en realitet.

Velkommen til Tønder Bilcentrum Aps

Tønder Bilcentrum ApS / TBC er et moderne & trygt bilhus, som blev etableret i år 2021. TBC har tre indehavere, som har flere års erfaring indenfor bilbranchen.
Dette gør, at firmaet er veludstyret indenfor mange servicepunkter, som er med til at maksimere den gode kundeoplevelse, ydet til netop jer.

TBC besidder en bred vifte af forskellige prisklasser, bilmærker & modeller, hvilket giver kunden mange fine valgmuligheder. Hos TBC vil du altid blive mødt af en af de tre indehavere – dette betyder, at du nemt & hurtigt dog meget grundigt kan få din ønskede bil i løbet af et par steps. Derudover kan du støde på de snaksalige & professionelle mekanikere samt klargøringsmand som altid er klar til at yde deres stærkeste.

Inden etableringen af TBC, er der tale om flere tusinde solgte biler indenfor seneste 4 år. Dette understreger vores professionalisme og øger tryghedsfornemmelsen. Vi lytter til kunden og kommer med input, når vi føler, at vi har fået etableret hvad behovet er. Endvidere står TBC som et aktivt Autohus, som er klar på at bringe et mere unikt synspunkt til brugtvognshandel i Sønderjylland. Erfaringen indenfor salg er ikke det mest vitale produkt, men nærmere den humanistiske, samt kompetente måde at håndtere & yde vores servicepunkter til landet. På den måde glider erfaringen & produktet parallelt med hinanden og skaber et smukt bevægende dynamik egnet til jeres fornøjelse ved erhverv af næste bil hos Tønder Bilcentrum ApS.

KONKURRENCE DYGTIGE PRISER
BRED VIFTE AF BRUGTE BILER
KVIKKE & SKARPE HOVEDER

Diplomer
 & Præstationer

Hos Tønder Bilcentrum ApS kan vi stolt fortælle, at indehaverne kan tale 6 forskellige sprog. Dette hjælper drastisk, da vi på den måde kan yde vores service, samt rådgive & dække deres behov uanset talende sprog. Det vil sige, at vi kan nå ud til flere folk, som har behov for rådgivning, når de skal foretage sig et trygt, samt behageligt køb. Derudover har TBC også flere kontakter i udlandet, som vi kommunikerer tæt & direkte med.

Alle tre indehavere har gennemført det almene gymnasium(STX) i det lokale Tønder. Vi er opvokset i Tønder og har en del samarbejdspartnere i byen, som TBC er meget glade for. Med tiden kom der også nogle milesten i form af dimission, sprogdiplomer, samt bachelor-uddannelser på universitet. Vi har en masse livserfaring, samt formalitet & servicepunkter med i vores taske, hvilket vi er meget stolte af at benytte.

BILER PÅ LAGER
0
ERFARING SIDEN
0
GLADE KUNDER
0
ANTAL SPROG
0

Book Din Gratis Prøvekørsel

Der kan altid forventes en bred vifte af bilmærker & typer, som understøtter forskellige prisklasser. Dette resulterer i maksimal rækkevide & kundeservice, da ligemeget hvem der træder ind i udstillingen, så vil der altid være et eller andet spændende & passende til den individuelle. Hvis ikke, så kan TBC meget nemt få den ønskede bil hjem indenfor kort tid.

Reservation af køretøj
TBC Præsenterer

Forløbet

01
Vores biler kan findes på diverse sider såsom vores hjemmeside, samt sociale medier. 


02
Kontakt TBC ApS nemt telefonisk eller via mail & få en hyggelig & rådgivende snak. 


03

Indhent et skarpt tilbud på din drømmebil & få dine behov dækket med fx TBC PAKKEN. 


04


Afhent bilen skræddersyet til dine behov & oplev unik efterbehandlingsservice.

SHOWROOM

Dine fordele

Tønder Bilcentrum ApS oplever ofte, at behovet kan ændre sig i et splitsekund. Indehaverne har slået hovederne sammen for at komme frem til en løsning, da den perfekt passende bil er altafgørende. En bil er ikke bare en bil. Det er din transportmiddel, som skal gøre dit liv nemmere. Sommetider kan situationer ændre sig, hvor du har behov for noget større, eller eventuelt mindre. Hos TBC kan vi stolt uddele et af markedets bedste indkøbspriser for din bil, da vi ved, at i har ofret tid & plejet den.

Hvis behovet har ændret sig kan kunden erhverve den nye bil hos Tønder Bilcentrum ApS. Vi har ALTID et grandiost udvalg af biler, som strækker sig fra billige prisklasser til dyrere. TBC har nøje overvejet, hvordan vores image skal være, da det danner et billede af personligheden. Vi vil fokusere på majoriteten af bilmærker & modeller, da vi på den måde kan udstrække os så langt som muligt & dække flere biler for netop jer. Vi kigger specifikt på behovet og matcher jer med en udvalgt bil. Har du allerede en bil i sigte, men er i tvivl? Hos TBC sætter vi dine mangler under luppen og går i gennem de mindste detaljer for at forsikre os, at det du får stemmer overens med det du vil have.

ALLE vores biler kan finansieres for 0,- i udbetaling! TBC vil gøre det så let som muligt at erhverve sin nye bil. Derfor har vi besluttet os for, at vi vil have landets dygtigste og største samarbejdspartnere i form af finansierings-selskaber, som kan hjælpe en med at erhverve drømmebilen månedlig. TBC sørger naturligvis for en grundig handel, samt at servicen er i højeste klasse. Der kan naturligvis også finansieres med en udbetaling, hvis det ønskes. Ligemeget hvordan situationen ser ud, så lytter TBC grundigt og kommer med en perfekt passende løsning.

Vi kender det selv. Det er altid så nervepirrende at handle bil, da man aldrig ved hvad det er man får. Hos TBC ved du hvad du får! Vi prøver altid at hæve baren et niveau højere og overraske både os selv, samt kunden. Service i top, hvor vi aldrig lader kunden stå alene er hvad vi stræber efter. TBC bærer præg af glade & tilfredse kunder, hvilket er derfor vores efterbehandling er højst prioriteret. Er kunden glad, så er TBC glade. For at gøre det nemmere for begge parter anbefales TBC-PAKKEN, da det går ind & forsikrer maksimal tryghed.

Kunde Anmeldelser

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Købte min første bil her og har udelukkende kun oplevet service i høj kvalitet! Det er en bilforhandler som har styr på tingene samt er imødekommende og kompetent inden for sit fag. Kan varmt anbefales
Malou Thiemer Brinkvang
Kunde
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Behagelig oplevelse, super god service og meget flinkt personale.
Daniel Sommer
Kunde
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Har kun haft en god oplevelse, rigtig god service, og dejligt personale.
Jens Jørgen Laursen
Kunde
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Tønder Bilcentrum. Jeg fandt først en rigtig fin bil på nettet, og den vandt alle mine udelukkelses metoder. Så jeg tog fra Falster til Tønder, og har gjort mig et rigtig godt køb. Jeg blev mødt af en super flink sælger, som fra start virkede meget oprigtig og ærlig. Jeg fik en prøvetur, og kunne faktisk ikke sætte en finger på bilen. Jeg kørte hjem derfra med et smil. Og havde haft en rigtig god og behagelig oplevelse ved dette bilkøb. Så klart en anbefaling værd...
Mick Fiala Lauritzen
Kunde
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Super dejligt personale og god service! 👍
Yannick Ullisch
Kunde
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dygtigt, kompetent og venligt personale. De er yder en utrolig god service. Der er ikke noget at sætte en finger på. En klar anbefaling til kommende kunder 👌😁
Jonathan Roager
Kunde